Ouderraad

Doel van de ouderraad is om het contact van de ouders/verzorgers met docenten en schoolleiding te bevorderen. 

Daarnaast organiseert de ouderraad samen met docenten en de leerlingenraad verschillende activiteiten zoals feestavonden, open dagen, diploma-uitreiking, enzovoort.

Ouderraad 2017 2018 aangepast

Op het OBC Elst speelt de ouderraad een belangrijke rol. Deze raad stelt zich ten doel de samenwerking tussen ouders, leerlingen en het onderwijspersoneel te bevorderen.

Wanda van der Duim, voorzitster van de Ouderraad aan het woord:
"Met de ouderraad dragen wij bij aan een prettig en vertrouwd schoolklimaat zodat leerlingen zich er thuis voelen". 

Onze activiteiten zijn onder andere het organiseren van buitenschoolse activiteiten zoals schoolfeesten, het jaarlijkse galabal en de kerstviering. Daarnaast zijn de leden van de ouderraad gastvrouw/-heer op informatieavonden. Er wordt met de locatieleiding overlegd over organisatorische zaken en soms wordt er meegedacht over onderwijskundige zaken.

De kleinschaligheid van het OBC Elst maakt het prettig en haalbaar om al deze activiteiten te organiseren. Wilt u meer informatie over de ouderraad? Mail dan naar [email protected] er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Hopelijk zien we (u en) uw kind zo snel mogelijk op het OBC Elst, wij kijken er naar uit!

Namens de ouderraad,
Wanda van der Duim, voorzitster.

Activiteiten ouderraad
Galabal, valentijnsdag, paasfeest, open huis, examenuitslag, diploma-uitreiking, eindfeest, sinterklaas, kerstpakkettenactie en het kerstbuffet.