Heb jij je keuze gemaakt en kom je naar OBC Elst? Dat vinden we ontzettend leuk!

Print het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina, vul het samen met je ouder(s)/verzorger(s) in en lever het in bij ons op school. Je mag het formulier ook opsturen (OBC Elst, Bussel 2-4, 6662 VZ, Elst) of mailen naar elst@overbetuwecollege.nl. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 15 maart.

Bij de aanmelding ontvangen wij ook graag het adviesformulier van de basisschool. Mocht je dit formulier nog niet hebben, dan vragen jou en jouw ouders/verzorgers deze zo spoedig mogelijk na te sturen. Let op: wanneer je het adviesformulier nog niet hebt ingeleverd dan doe je niet mee aan de loting.

Hulp nodig bij het invullen of zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Loting

OBC Elst wil toegankelijk zijn voor alle mavo- en havoleerlingen en daarbij haar kleinschalige karakter behouden. Deze twee zaken kunnen met elkaar in conflict komen, wanneer teveel leerlingen zich aanmelden bij onze school. We willen liever niet loten, maar om te voorkomen dat we het kleinschalige karakter verliezen door een te grote toestroom van leerlingen, kan het OBC overgaan tot loting, wanneer het aantal aanmeldingen ruimschoots het aantal in het verleden overtreft. 

Let op: wanneer je het adviesformulier nog niet hebt ingeleverd dan doe je niet mee aan de loting.

Hogere leerjaren

Wij nemen wij op dit moment geen leerlingen in de hogere leerjaren aan.