Heb jij je keuze gemaakt en kom je naar OBC Elst? Dat vinden we ontzettend leuk!

De aanmeldweek voor nieuwe brugklasleerlingen is voorbij.
Alle aanmeldingen zijn verwerkt en de aankomende periode staat in het teken van de warme overdracht met de basisscholen.

Loting

Het Over Betuwe College (OBC) Elst wil toegankelijk zijn voor alle mavo- en havoleerlingen en daarbij haar kleinschalige karakter behouden. Deze twee zaken kunnen met elkaar in conflict komen, wanneer teveel leerlingen zich aanmelden bij OBC Elst. We willen liever niet loten, maar om te voorkomen dat we het kleinschalige karakter verliezen door een te grote toestroom van leerlingen, kan OBC Elst overgaan tot loting. Voor schooljaar 24-25 is de instroom in leerjaar 1 vastgesteld op 135 leerlingen. In het lotingsbeleid onderaan deze pagina is vastgelegd welke procedure, in geval van loting, gevolgd wordt.

Hogere leerjaren

Wij nemen wij op dit moment geen leerlingen in de hogere leerjaren aan.

Vraag en Antwoord

Op onze Vraag & Antwoord pagina hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden opgenomen. Misschien zitten hier al antwoorden bij op jouw vragen? Neem anders gerust contact met ons op om al je vragen stellen. We zijn bereikbaar op 0481-366 555 of per mail via elst@overbetuwecollege.nl.