Op zaterdag 5 februari 2022 tussen 9.00 en 17.00 uur vindt onze open dag voor groep 8 plaats. We hopen jou deze keer op school te kunnen ontvangen!

In verband met de coronamaatregelen vragen we jou om jezelf voor de open dag aan te melden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

In verband met de coronamaatregelen vragen we je rekening te houden met de onderstaande punten:

  • Volgens de richtlijnen van de overheid mogen wij alleen groep 8 leerlingen in ons schoolgebouw ontvangen. Lastig, want wij kunnen ons goed voorstellen dat jij graag samen met jouw ouders/verzorgers ons gebouw had willen bekijken. Wij hadden ook graag kennis gemaakt!
  • Voor de leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoefte kan een individuele afspraak gemaakt worden. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Kom op het gereserveerde tijdstip. Dit tijdstip kan je terugvinden in de bevestigingsmail
    die je van ons ontvangen hebt.
  • We werken tijdens de open dag met een vaste looproute.
  • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers, leerlingen en medewerkers.
  • Draag een mondkapje (het liefst een type II-mondkapje).
  • In verband met parkeergelegenheid; kom zo veel mogelijk op de fiets.

Uiteraard zijn tijdens de open dag de dan geldende coronamaatregelen van toepassing. Het kan het zijn dat de open dag niet door mag gaan. Iedereen die zich heeft aangemeld zullen wij hier dan uiteraard over informeren.

Heb je al vragen (of misschien je ouders/verzorgers)? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0481 – 36 65 55 of per mail via elst@overbetuwecollege.nl.

p.s. we organiseren op 8 februari 2022 ook een online informatieavond!

Belverzoek & informatiepakket

We kunnen ons voorstellen dat jij of jouw ouder(s)/verzorger(s) specifieke vragen hebben over onze school. Daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een telefonisch gesprek. Via het Belverzoek kunnen naam en telefoonnummer achtergelaten worden en zullen je ouder(s)/verzorger(s) z.s.m. teruggebeld worden. Het is ook mogelijk een informatiepakket met meer informatie toegestuurd te krijgen.

Vraag en Antwoord

Op onze Vraag & Antwoord pagina hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden opgenomen. Misschien zitten hier al antwoorden bij op jouw vragen?

Inschrijving open dag 5 FEBR

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor onze open dag van zaterdag 5 februari 2022.

  • Wij verwachten jou op dit gekozen tijdslot bij de hoofdingang van onze school.