Huiswerk, het hoort erbij. De ene leerling vliegt er doorheen, de andere worstelt er dagelijks mee.

Vooral als je moeite hebt met plannen, prioriteren en concentratie kan huiswerk je enorm tegen gaan staan. Zonde! Lyceo huurt na schooltijd lokalen in ons gebouw om huiswerkbegeleiding te organiseren.

Huiswerkbegeleiding

Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op school. Samen met Tilburg University heeft Lyceo de ‘Lyceo Leren Leren© -methode’ ontwikkeld voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

Bijles

Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op school voor het vak waar hij of zij net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo. Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Meer informatie?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles of (examen)coaching bekijk onze locatie of neem contact op met Lianne Wildschut: lianne.wildschut@lyceo.nl of 06-50427803. Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.