HELAAS HET OPENINGSFELSITVAL GAAT NIET DOOR

Het kabinet heeft afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie aangegeven strengere maatregelen te nemen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Om elkaar beter te beschermen tegen de sterk toegenomen aanwezigheid van het virus, hebben wij helaas moeten besluiten het fELSTival niet door te laten gaan.  

Wij gaan ervan uit dat wij aankomend voorjaar met al het moois wat we gepland hadden staan het fELSTival alsnog kunnen laten plaatsvinden. We zullen jullie hierover tijdig informeren. 

 —————————————

Het is zover! We gaan ons nieuwe gebouw openen! En dat doen we uiteraard SAMEN MET JOU! Op deze pagina kunnen ouders en verzorgers zich inschrijven voor Het Openingsfelstival op donderdag 18 november 2021!

Alle leerlingen zullen op deze dag workshops volgen zoals BMX-en, Theathersport, Freerun, Koken etc. De uitkomsten van deze leuke workshops willen de leerlingen eind van deze middag graag aan jullie presenteren in hun nieuwe gebouw!

Omdat we de bezoekers willen verdelen, een te grote massa willen vermijden en iedereen de kans willen geven om te komen kijken: werken we met inschrijving en is het de bedoeling dat er per leerling maximaal 2 ouders/verzorgers komen.

Er zijn drie tijdvakken waar uit gekozen kan worden:

15:00 uur – 16:00 uur
16:00 uur – 17:00 uur
17:00 uur – 18:00 uur

Let op: De 1,5 meter afstand kan niet worden gegarandeerd. Er dient bij de ingang een verplicht coronatoegangsbewijs (QR-code) getoond te worden. Daarnaast vragen wij de bezoekers een mondkapje te dragen.

Vragen? elst@overbetuwecollege.nl.

Graag tot dan!